СПОРТ

Легендарни Хрват прогнозира Влаховићу 30 голова!

Хрватски стручњак Игор Тудор који је годинама играо у Серији А бранећи боје Јувентуса, касније се опробао и као тренер на Апенинима, те одлично познаје лигу, поручио је да би српски нападач Душан Влаховић могао ове сезоне до 30 голова у црно-белом дресу.
Sputnik
Влаховић је одлично отворио сезону са два гола у победи над Вероном у гостима (3:0), али је онда запао у голгетерску кризу.
Био је то повод за лавину критика на рачун најбољег фудбалера „старе даме“ из Торина, да би серија фантастичних партија крунисаних голова ућуткала критичаре.
Сада се нижу похвале на рачун Душана Влаховића, а један од оних који му предвиђају велике ствари и велики број голова је бивши тренер Вероне и легендарни Хрват Игор Тудор.
„Не волим да дајем савете онима који одлично знају да раде свој посао као што то ради Ђунтоли који је ангажовао праве играче за новог тренера. Сматрам да Влаховић изузетно јак ментално. Тачно је да је пропустио неке прилике да постигне још голова, али је и погађао када је то било потребно. Мислим да ће ове сезоне урадити пуно тога добро, и способан је да постигне 25 или 30 голова ове сезоне“, истакао је Тудор који је после Марсеја и Вероне био у игри да постане нови стратег Лација, али се клуб из Рима одлучио за Марка Баронија.
Управо ће Јувентусу први ривал после репрезентативне паузе, коју је поново прескочио Душан Влаховић и није се нашао на списку Србије за мечеве са Швајцарском и Шпанијом, бити Лацио.
СПОРТ
Британци уврстили „српске бисере“ у излог најбољих
Коментар