СПОРТ

Очајнички покушаји – холивудски пројекат „прети“ Трампу /видео/

Кампања за председничке изборе у Америци долази у терминалну фазу лудила актуелне владајуће поставе која је ангажовала чак и бившег кечера холивудски преображеног у борца за права ЛГБТ популације Дејва Баутисту да оцењује "мушкост" Доналда Трампа.
Sputnik
Баутисте се публика у Србији сећа из ријалити програма Америчко рвање који је на екране домаћих ТВ пријемника добио шоу у ком снагатори фингирају тучу зарад забаве милиона.
Учествовао је у томе и Доналд Трамп, био је чест гост на догађајима у време када није био препознат као политичка личност.
У смирај председничке кампање Баутиста, садашњи пројекат Холивуда, о ком се може говорити на разним нивоима, од модних до карактерних, појавио се у емисији Џимија Кимела како би "запретио" Трампу.
Инфантилни скеч је наишао на бројне коментаре подсмеха, али речи не могу да опишу виђено - заиста вреди погледати.
Некадашњи пријатељ легендарног и прилично ексцентричног филипинског боксера Манија Пакјаа, раскинуо је другарство, чак и прекрио заједничку тетоважу, пошто је пргави борац изјавио да су припадници ЛГБТ популације гори од животиња јер животиње умеју да разликују полове, с разлогом да је постао борац за права пошто је сазнао да се његова мајка тако изјашњава, а учествовао је и у кампањама на ранијим изборима - са стране Демократа.
Активизам је проширио до нивоа физичке непрепознатљивости, на шта су реаговале и његове некадашње колеге.
У друштву Трампа, као одговор на скеч, нашли су се популарни Кејн и Андертејкер, кечери који су остали у својим ликовима и нису кренули путем холивудске реконструкције.
Коментар