- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Распад Клоповог система – свађа и претња Салаха: „Ако проговорим...“ /фото, видео/

© AP Photo / Jon SuperЈирген Клоп
Јирген Клоп - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
Пратите нас
Ливерпулова сезона срушила се у другој половини априла као кула од карата. Елиминација од Аталанте у Лиги Европе, затим и серија лоших резултата у Премијер лиги, за испадање из трке за шампионску титулу са Ситијем и Арсеналом. Колико је све лоше у сезони на чијем крају ће се повући Јирген Клоп, потврђује његов сукоб са Салахом против Вест Хема.
Ливерпул је сам себе прецртао из трке за титулу, а све је ескалирало у Лондону у двобоју са Вест Хемом, где су отворено пред свима заратили прва звезда тима Мохамед Салах и Јирген Клоп.
Немац је, из за сада, њему познатих разлога држао Египћанина на клупи и послао га је на терен у 79. минуту да „вади кестење из ватре“ при резултату 2:2.
Не зна се и даље шта се догодило, али Сахах је био бесан приликом уласка у игру, упирао је прстом у правцу Клопа док га је Дарвин Нуњез смиривао.
Ништа се није променило до краја меча 35. кола енглеског шампионата, остало је 2:2 и Салах и Клоп су се огласили после утакмице. Клоп је на конференцији за медије рекао да је сукоб прошлост и да ће попричати о оном што се догодило у свлачионици.
„Причаћемо о томе у свлачионици, пред момцима“, рекао је Јирген.
На питање да ли сматра да је и за Салаха то прошлост, Немац је одговорио.
„Да, то је мој осећај“.
Ипак, не чини се да је тако. Уствари, чини се потпуно супротно. Наиме, Египћанин, иначе прва звезда тима са Енфилда већ годинама, очигледно је и даље љут и разочаран због третмана који му је приредио и даље актуелни шеф, који иде на крају сезоне, ког би требало да наследи Арен Слот из Фејенорда.
„Ако будем проговорио, биће ватре“, рекао је у микс-зони новинарима кратко резигнирани Мохамед Салах.
Ливерпул има 75 бодова и заузима треће место на табели Премијер лиге, док првопласирани Арсенал има меч мање и два бода више, а другопласирани Манчестер сити две утакмице заостатка и бод предности.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Андреа Пирло - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
СПОРТ
Шта то беше слабија нога /видео/
Председник Међународног олимпијског комитета Томас Бах након конференције за медије у седишту МОК-а у Лозани - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2024
СПОРТ
Претња руским спортистима: „За истицање симбола – дисквалификација“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала