00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
07:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
17:30
30 мин
МИЉАНОВ КОРНЕР
Реалност је да се Партизан и Звезда боре за место у плеј-ину
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Розанов“
20:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Врло делотворно: Најснажније и најтајније оружје елите против човечанства

© Flickr / Ralph BuckleyТајна друштва
Тајна друштва - Sputnik Србија
Пратите нас
Све је више необоривих доказа да jе храна данас оружје против човечанства. То је врло подмукао и тихи рат, врло добро камуфлиран, а последице су страшне.
ГМО парадајз - Sputnik Србија
Брисел нас трује и ГМО „шаргарепом“

Независна америчка лабораторија „Натурал њуза“ који је анализирао више од 1.000 врста различите хране, од суперхране до брзе хране преко витамина, житарица и свега што се данас нуди под ознаком „храна“ дошла је до шокантних резултата.

Мајк Адамс, главни научник и оснивач ове лабораторија, објавио је запањујућ закључак; „Храна је данас осмишљена тако да убија! На темељу онога што сам видео атомском спектроскопијом и анализом свих материја које људи конзумирају на дневној бази морам рећи да је стање заиста алармантно“, говори Адамс и додаје да је „доказао како је храна данас намерно осмишљена, не да би човек помоћу ње преживео већ управо супротно, да се што пре усмрти“.

Адамс је рекао јавности како су истраживања његове лабораторије која трају већ дуги низ година показала застрашујуће чињенице, да храна данас изазива смрт, психичке болести попут деменције, стреса, депресије, преко неплодности до оштећења појединих органа, али и оно што је најважније, изазива губитак способности човека да размишља рационално, изазива сметеност, недостатак концентрације, заборављање итд..

Ту су и кожне болести, тумори, мождани удари и све друге напасти које се крију иза речи „храна“.

„Има много више него што су анализе показале, од контаминације хране тешким металима које људи свакодневно конзумирају, а које  саме по себи воде у гроб. Овде се ради о потпуно намерној формулацији токсичних отрова у производима који се масовно користе у целом свету.“

ГМО - Sputnik Србија
Срби годишње поједу око 7,5 тона ГМО меса (видео)

Резултат тога је, тврди Адамс, оно што видимо: „масовно лудило и ретардација, пораст криминалитета, колапс масовне радне снаге, колапс демократија које не могу заживети због когнитивне ретардације маса које имају право гласа, пораст затворске популације, али и потпуни колапс способности свеопште јавности која не може да схвати ни основне информације које им се сервирају у мејнстрим медијима.“

Дугорочне последице овог раширеног тровања храном су, како упозорава Адамс: „потпуна пропаст модерне људске цивилизације и то из више разлога; економске неодрживости, еколошког уништења, масовне депопулације (геноцида) становништва, али и политичког насиља које је све чешће“.

Ову тезу потврдила је и нова студија спроведена на Школи медицинских наука на аустралијском Универзитету у Њу саут вејлсу, а која је открила да је већина хране данас којом се људи хране и која се продаје у масовним количинама отровна.

Открили су да осим навике коју изазива, убија и мења мождане станице и да је смртоноснија од рата, глади и геноцида заједно, што је напросто застрашујуће.

Свест о храни је у западном свету драстично смањена, а конзумација пестицида, вештачких боја, конзерванса, тешких метала и осталих невероватно токсичних супстанци унутар онога што се назива „храна“ драстично расте.

Људи су све више зависни о прерађеној и затрованој храни која их суптилно убија. На пример, једна од најпопуларнијих житарица света, пшеница, која се налази у готово свој храни је „савршени хронични отров“, према речима др. Вилијама Дејвиса, кардиолога који је објавио књигу о отрову којег свакодневно конзумирамо.

„Невероватно да такав отров створен у лабораторији може бити понуђен људима за храну и у храни“, рекао је Дејвис.

Извор: Дневно.хр

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала