00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Без сарадње Срба и Руса нема остварења словенског сна
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Хоће ли бити Трећег светског рата
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Дуалност Милене Павловић Барили“
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

„Кувајте са Спутњиком“: Тигранакерт с јагњетином, пилетином и телетином

© Јутјуб/СпутњикКувајте са Спутњиком
Кувајте са Спутњиком - Sputnik Србија
Пратите нас
Спутњик наставља своје путовање у потрази за занимљивим рецептима совјетске кухиње. Ове недеље вам представљамо још један специјалитет из Јерменије — тигранакерт, традиционално јело из истоименог јерменског рејона. Чар овог јела је управо у стапању укуса ове три врсте меса. Детаљније у видеу.

Састојци:

Главни део:

телетина,

јагњетина,

пилетина,

сунцокретово уље,

кромпир,

влашац.

Сос аштарак:

50 грама ораха,

50 грама ситно сецканог белог лука,

мирођија,

со,

бибер,

20 грама биљног уља,

20 грама сирћета.

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала