Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Градски одбор СНС: Разбијене просторије странке у Новом Саду

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗастава СНС
Застава СНС  - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2024
Пратите нас
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштио је данас да су непознати починиоци разбијали просторије те странке у Булевару ослобођења у том граду.
У саопштењу се наводи да је индикативно то што су просторије разлупане, како се каже, ноћ уочи одржавања насилних протеста у Београду, који су, како се наводи, организовани с циљем рушења државног поретка и у циљу изазивања државног удара и рушења, па чак и ликвидација председника Републике Србије Александра Вучића.
Новосадски напредњаци тврде да је исте просторије већ уништавао син посланика Народног покрета Србије Борислава Новаковића, као и да су били на мети напада Радомира Лазовића и Добрице Веселиновића које су назвали лажним еколозима.
У саопштењу се оцењује да је насиље једина политика оних који немају програм.
„Овако изгледа Ђиласова демократија. Разбијачки. Разбојнички. Вандалски. То је једино што имају и могу да понуде бирачима. Пошто се стварне демократије и народног изјашњавања плаше и од њега беже као ђаво од крста, једино што им преостаје јесте да шире мржњу и насиље“, каже се у саопштењу, пренео је Танјуг.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала