- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Норвежани славили против Звезде – али тренер није срећан: „Разочаран сам“

© Фото : Уступљено СпутњикуБодо Звезда
Бодо Звезда - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
Пратите нас
Иако су фудбалери Бодоа савладали Црвену звезду у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона Ћетил Кнутсен, тренер норвешког клуба, после меча рекао је да је разочаран јер је његов тим примио гол после прекида.
Поражена је Црвена звезда од Бодоа резултатом 2:1, али свестан је Ћетил Кнутсен да је та предност надокнадива и да његов тим у Београду мора да пружи максимум баш као и црвено-бели.
Да Огњен Мимовић није постигао једини гол за Звезду ситуација би била још компликованија за црвено-беле и зато је Кнутсен разочаран што његов тим после првог меча нема убедљивију предност.
„Разочаран сам, јер смо много говорили о прекидима. Анализирали смо њихов прекид и разочаран сам што смо примили гол на такав начин. Имали смо одличан моменат у другом полувремену, постигли два брза гола и имали неколико шанси за трећи. Играмо против екипе која има доста искуства, није лако. У последњих 15 минута смо изгубили концентрацију“, рекао је Кнутсен.
Похвалио је тренер Бодоа игру Звезде у завршници меча.
„Противник нас је притиснуо. Имали смо једног екстра играча врло близу. Много више су они нападали по крилима, чак су се и нападачи извлачили на крила. И ми смо много губили лопте“, истакао је Кнутсен.
Упитан је и о томе шта очекује од реванша који се игра у среду од 21 час на стадиону „Рајко Митић“.
„Чули смо много добрих ствари о атмосфери на стадиону, али ово је све отворено. Надам се да ћемо много тога научити из ове утакмице и мислим да смо спремни за добру борбу наредне недеље“, закључио је Кнутсен.
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2024
СПОРТ
Ђоковићева организација реаговала због Синера: „Процеси морају да буду једнаки за све“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала