- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ибрахимовић: Жао ми је Јовића

© AP Photo / Mathieu PattierЛука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2024
Пратите нас
Фудбалери Милана поражени су од Ливерпула на старту нове Лиге шампиона резултатом 3:1, а прве импресије о том мечу изнео је Златан Ибрахимовић који се поменуо и Луку Јовића.
Лука Јовић, српски репрезентативац, није био на списку Милана за Лигу шампиона, а Златан Ибрахимовић после прве утакмице нове сезоне елитног такмичења открио је да му је жао због тога.
„Нисмо почели како смо хтели, али с стрпљењем ћемо остварити наше циљеве. Све је ишло како смо желели, довели смо играче за које смо мислили да нам недостају. Недостајао нам је други нападач и довели смо Абрахама. Жао ми је Јовића који је испао из списка. Откако сам прихватио да више не играм, не пропуштам терен, недостаје ми адреналин. Ови тренуци су били дивни, али када нешто прихватиш, не можеш се вратити“, рекао је Ибрахимовић.
Прослављени фудбалер у Милану обавља улогу саветника и сматра да је најважнији део екипе.
„Моја одсутност? Када лав оде, мачићи долазе! Када се лав врати, мачићи нестају. Ниво је врло низак, превише се прича, али ја само мислим на рад. Био сам одсутан из личних разлога, али сам овде од првог дана. Моја улога? Једноставна је: ја сам вођа, а сви остали раде за мене“, истакао је легендарни „Ибракадабра“.
Јовић није био на терену, али Србија је у дуелу Милана и Ливерпула ипак имала свог представника јер је меч за италијански тим почео Страхиња Павловић.
Бајерн Динамо - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2024
СПОРТ
„Као аматери на термину“ – Хрватска бруји о незапамћеном дебаклу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала