- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан игра генералку пред 40.000 људи – на отвореном /фото/

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Жељко Обрадовић поздравља навијаче
Тренер Жељко Обрадовић поздравља навијаче  - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2024
Пратите нас
Кошаркаши Партизана играће у Атини на турниру "Павлос Јанакопулос" у суботу увече од 21.00. Партизан ће на чувеном стадиону Панатинаико, који је „оживљен“ после античког раздобља за потребе Олимпијских игара 1896. године, играти са Панатинаикосом, актуелним прваком Европе.
Очекује се спектакуларан амбијент на стадиону Панатинаико (односно Калимармаро) који се налази на отвореном, а гледалаца ће бити, процењују тамошњи медији, око 40.000.
„Овај турнир је нешто веома слично ономе што смо ми организовали пре годину дана са Фуенлабрадом на Ташмајдану. Била је дивна атмосфера и цео свет је видео тај спектакл. То је било заиста нешто посебно. Мислим да је оно што смо ми разрадили пре годину дана сада инспирисало друге клубове да ураде нешто слично. И због тога смо поносни јер смо направили први корак ка организацији утакмица на отвореном“, рекао је Жељко Обрадовић.
Биће то генерална проба за црно-беле који сезону стартују у среду против Борца из Чачка у оквиру АБА лиге.
У пријатељској утакмици иза затворених врата дворане на Глифади, кошаркаши Партизана су јуче изгубили од Анадолу Ефеса са 81:80.
То је био меч пун преокрета, црно-бели су имали напад за победу, али је лопта након акције Брауна и Тајрика Џоунса остала на "првом обручу", па је победа припала тиму из Истанбула.
Видећемо како ће Атињани дочекати Жељка Обрадовића који је донео толико радости Зеленима.
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2024
СПОРТ
Шта ће бити са Луком Јовићем?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала