- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда пуну деценију није доживела изненађење какво јој је приредио Дубаи – „Историја је исписана“

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаНикола Калинић у дресу Црвене звезде
Никола Калинић у дресу Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2024
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде доживели су пораз у првом колу АБА лиге од екипе Дубаија (86:84), а то је први пут да црвено-бели изгубе на старту регионалног такмичења после пуних десет година.
Црвена звезда доживела је изненађење у Дубаију где је отишла као актуелни шампион АБА лиге, а онда се намучила са тимом који први пут игра ово такмичење.
Црвено-бели пуну деценију нису имали овакав почетак јер су још у сезони 2014/2015 последњи пут изгубили у првом колу АБА лиге, а тада је од њих био бољи Широки Брег.
Могао је пораз да се избегне и у далеким Емиратима, али у последњем нападу Коди Милер-Мекинтајер промашио је цео обруч, кошаркаши Дубаија сачували су лопту после чега су могли да почну са слављем.
„Каква ноћ. Историја је исписана и не може да буде на бољи начин“, написао је Данило Анђушић, српски кошаркаш који од ове сезоне игра за екипу Дубаија.
Доскорашњи играч Партизана постигао је четири поена уз четири скока, а тим је до победе повео Мејсон са 18 поена и три скока. У екипи Звезде највише се истакао Калинић са 16 поена, пет скокова и једном асистенцијом.
Кошарка - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2024
СПОРТ
Потресне сцене у Железнику – кошаркаш остао без свести
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала