- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Познат дан који навијачи Партизана годинама чекају

© Фото : Приватна архива Партизан Хумска
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2024
Пратите нас
Корените промене очекују се у ФК Партизан због свега што се дешава у клубу из Хумске и предуго траје, а генерални директор Милош Вазура, један од оних чија леђа навијачи и легенде желе што пре да виде, потврдио је да ће 11. октобра бити одржана ванредна Скупштина.
Недавно одиграни 174. вечити дерби у ком је Црвена звезда нанела најтежи пораз Партизану у Хумској (0:4) био је кап која је прелила већ пуну чашу.
Тренер Александар Станојевић зарадио је повреду на лицу од стакла које га је посекло, а које су разбили бесни навијачи, после чега је поднео оставку на свој трећи мандат у Хумској улици. Да ли ће после њега још неки људи кренути тим путем, биће познато најраније 11. октобра за када је заказана варедна седница Скупштине ФК Партизан.
„Заказали смо седницу Скупштине за 11. октобар. С обзиром на чињеницу да се у медијима и јавности појављују бројне спекулације, рећи ћу вам само да ће на том сазиву клупски органи одлучивати о наредним потезима у Партизану, па и у вези са његовим руковођењем, исто тако и о избору новог руковоства. Јер, једини орган коме ћу подносити извештај је Скупштина, а не одређеним групама људи који се данима уназад јављају у медијима“, изјавио је генерални директор Партизана Милош Вазура за портал „Телеграф.рс“.
Вазура је поручио и да прихвата одговорност за актуелну ситуацију у Партизану.
„Не бежим, нити желим да бежим од одговорности. Апсолутно сам свестан ситуације у Партизану, свестан тренутка у ком се клуб налази, свестан многих других ствари, али ћу о свему томе говорити на Скупштини када будем поднео извештај о раду. То је све што желим да кажем и нећу се више оглашавати до поменуте седнице, када ћу детаљно изнети своје ставове“, рекао је Вазура.
Након одласка Александра Станојевића нови тренер од понедељка биће још један повратник у Хумску – Саво Милошевић.
Такође, помиње се да ће нови председник славног клуба који проживљава, вероватно, најтеже дане од свог оснивања, бити Расим Љајић, који би на поменутој функцији требало да наследи Милорада Вучелића.
Миралем Пјанић - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2024
СПОРТ
Пјанић се обратио навијачима ЦСКА из Москве – на руском језику
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала