Руске звезде честитале Спутњику пети рођендан

Познати руски глумци, бизнисмени, спортисти и звезде ТВ емисије „Лаку ноћ, децо“, који су присуствовали отварању ГУМ клизалишта, честитали су међународној агенцији и радију Спутњик пет година постојања и предстојећу Нову годину.
Sputnik

Звезде су пожелеле да медијска група настави са развојем и да својим читаоцима поклања што више позитивних емоција

„Вашим читаоцима желим љубави, среће, хармоније, здравља, да сви живе у миру и слози. Верујте у бајке и снове! Срећна Нова година!“, поручила је олимпијска шампионка у уметничком клизању на леду Татјана Навка.

„Hello! Hola! Bonjour! Честитам вам пету годишњицу. Говорите много, дуго и на разним језицима!“, пожелели су Спутњику Хрјуша и Каркуша, звезде емисије „Лаку ноћ, децо!“.

Познате личности су својим аутограмима украсиледигиталну новогодишњу јелку Спутњика, која је постављена на главном тргу у Москви.

Дигитална Спутњикова јелка из срца Москве извештава на 33 језика

Јединствени иновативни уметнички објекат Спутњика део је пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“, који се реализује већ 12. пут. Према традицији компаније, партнери главног тржног центра у земљи на скоро два месеца га претварају у бајковиту шуму. Посетиоци се могу прошетати њиме од 27. новембра до 19. јануара.

Клизалиште је отворено сваког дана од 10.00 до 23.30 часова до 1. марта.

На клизалишту ће традиционално бити организоване бесплатне радионице са светским шампионом у хокеју на леду Алексејом Јашином.

Такође, током ове сезоне на ГУМ клизалишту одржаће се дечји турнир у хокеју на леду, обележиће се Дан студената, Дан заљубљених и многи други догађаји.

МИА „Русија севодња“ и Спутњик су информативни партнери ГУМ клизалишта, пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“ и ГУМ Изложбе.

Коментар