Руске звезде честитале Спутњику пети рођендан

© Sputnik / Кирилл КаллиниковДигитална Спутњикова јелка у чувеном тржном центру у Москви ГУМ
Дигитална Спутњикова јелка у чувеном тржном центру у Москви ГУМ - Sputnik Србија
Пратите нас
Познати руски глумци, бизнисмени, спортисти и звезде ТВ емисије „Лаку ноћ, децо“, који су присуствовали отварању ГУМ клизалишта, честитали су међународној агенцији и радију Спутњик пет година постојања и предстојећу Нову годину.

Звезде су пожелеле да медијска група настави са развојем и да својим читаоцима поклања што више позитивних емоција

„Вашим читаоцима желим љубави, среће, хармоније, здравља, да сви живе у миру и слози. Верујте у бајке и снове! Срећна Нова година!“, поручила је олимпијска шампионка у уметничком клизању на леду Татјана Навка.

„Hello! Hola! Bonjour! Честитам вам пету годишњицу. Говорите много, дуго и на разним језицима!“, пожелели су Спутњику Хрјуша и Каркуша, звезде емисије „Лаку ноћ, децо!“.

Познате личности су својим аутограмима украсиле дигиталну новогодишњу јелку Спутњика, која је постављена на главном тргу у Москви.

Дигитална Спутњикова јелка у ГУМу - Sputnik Србија
Дигитална Спутњикова јелка из срца Москве извештава на 33 језика

Јединствени иновативни уметнички објекат Спутњика део је пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“, који се реализује већ 12. пут. Према традицији компаније, партнери главног тржног центра у земљи на скоро два месеца га претварају у бајковиту шуму. Посетиоци се могу прошетати њиме од 27. новембра до 19. јануара.

Клизалиште је отворено сваког дана од 10.00 до 23.30 часова до 1. марта.

На клизалишту ће традиционално бити организоване бесплатне радионице са светским шампионом у хокеју на леду Алексејом Јашином.

Такође, током ове сезоне на ГУМ клизалишту одржаће се дечји турнир у хокеју на леду, обележиће се Дан студената, Дан заљубљених и многи други догађаји.

МИА „Русија севодња“ и Спутњик су информативни партнери ГУМ клизалишта, пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“ и ГУМ Изложбе.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала