Непревазиђена руска „тројка“ освојила Торино

Sputnik

Руске клизачице су освојиле сва три места у женском финалу Гран Прија у уметничком клизању које је одржано у Торину. Прво место је освојила Аљона Костерина, друга је била Ана Шчербакова, док је трећа Александра Трусова. У финале је ушла и четврта Рускиња — Алина Загитова.

1 / 12
Подијум женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину
2 / 12
Бреди Тенел (САД) наступа у женском, појединачном финалу Гран прија у уметничком клизању у Торину
3 / 12
Александра Трусова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
4 / 12
Алина Загитова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
5 / 12
Ана Шчербакова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
6 / 12
Аљона Косторна (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
7 / 12
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
8 / 12
Рика Кихира (Јапан) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
9 / 12
Ана Шчербакова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
10 / 12
Алина Загитова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
11 / 12
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
12 / 12
Друго и треће место у женском појединачном клизању Гран Прија у уметничком клизању у Торину: Ана Шчербакова и Александра Трусова.
Коментар