Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост

Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, осумњичен за отмицу дванаестогодишње Монике Каримановић, има више локација на којима се крије и креће се само када је смањена видљивост, изјавио је данас директор полиције Владимир Ребић. Он је уверен да ће Јовановић ускоро бити ухваћен.
Sputnik

Ребић је обишао припаднике полиције који и даље трагају за Нинославом Јовановићем и захвалио им се на свим напорима које су уложили у проналаску Монике Каримановић, али и на свему што тренутно раде у потери за Јовановићем, саопштио је МУП.

„Ови људи неће дочекати Нову годину са својим породицама, јер је приоритет Министарства унутрашњих послова проналазак Нинослава Јовановића и његово привођење правди“, рекао је Ребић приликом посете полицијских службеника у селу Ореовац.

Ребић је истакао да га, као директора полиције и као човека, погађају негативни коментари у којима појединци покушавају да дискредитују рад Министарства и да омаловаже све резултате који су постигнути овом приликом.

Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост

Он је истакао да су беспотребни коментари како је полиција неспособна да у кратком року ухвати једног човека, имајући пре свега у виду чињеницу да је Јовановић припремао отмицу више месеци.

„Ми смо већ након три дана знали да је он месецима уназад припремао ову отмицу“, рекао је Ребић и нагласио да су нетачне тврдње појединаца да се Јовановић слободно креће по атарима ових села, како врши тешке крађе по кућама и узима храну.

Према Ребићевим речима, све информације до којих је полиција до данас дошла, указују на то да је отмица унапред припремана, као и да Јовановић има локације на којима се крије и да се креће искључиво када је смањена видљивост.

„Предузимамо све мере и радње и убеђен сам да ћемо га врло брзо пронаћи“, рекао је Ребић и поручио да грађани Републике Србије могу имати пуно поверење у своју полицију.

Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост
Коментар