Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост

© МУП Републике СрбијеПолиција у потрази за Малчанским берберином
Полиција у потрази за Малчанским берберином - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, осумњичен за отмицу дванаестогодишње Монике Каримановић, има више локација на којима се крије и креће се само када је смањена видљивост, изјавио је данас директор полиције Владимир Ребић. Он је уверен да ће Јовановић ускоро бити ухваћен.

Ребић је обишао припаднике полиције који и даље трагају за Нинославом Јовановићем и захвалио им се на свим напорима које су уложили у проналаску Монике Каримановић, али и на свему што тренутно раде у потери за Јовановићем, саопштио је МУП.

„Ови људи неће дочекати Нову годину са својим породицама, јер је приоритет Министарства унутрашњих послова проналазак Нинослава Јовановића и његово привођење правди“, рекао је Ребић приликом посете полицијских службеника у селу Ореовац.

Ребић је истакао да га, као директора полиције и као човека, погађају негативни коментари у којима појединци покушавају да дискредитују рад Министарства и да омаловаже све резултате који су постигнути овом приликом.

© МУП Републике СрбијеПолиција претражује буквално свако сумњиво место
Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост - Sputnik Србија
Полиција претражује буквално свако сумњиво место

Он је истакао да су беспотребни коментари како је полиција неспособна да у кратком року ухвати једног човека, имајући пре свега у виду чињеницу да је Јовановић припремао отмицу више месеци.

„Ми смо већ након три дана знали да је он месецима уназад припремао ову отмицу“, рекао је Ребић и нагласио да су нетачне тврдње појединаца да се Јовановић слободно креће по атарима ових села, како врши тешке крађе по кућама и узима храну.

Према Ребићевим речима, све информације до којих је полиција до данас дошла, указују на то да је отмица унапред припремана, као и да Јовановић има локације на којима се крије и да се креће искључиво када је смањена видљивост.

„Предузимамо све мере и радње и убеђен сам да ћемо га врло брзо пронаћи“, рекао је Ребић и поручио да грађани Републике Србије могу имати пуно поверење у своју полицију.

© МУП Републике СрбијеДиректор полиције са колегама који учествују у потрази за Малчанским берберином
Полиција: Малчански берберин се крије на више локација, креће се само када је мања видљивост - Sputnik Србија
Директор полиције са колегама који учествују у потрази за Малчанским берберином
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала