Даске на обручу: Да ли је ово једини начин да се заустави кошарка на отвореном у Србији /фото/

Дорћолци су на креативан начин ставили до знања младима да сада није време играти кошарку на отвореним теренима. Иако је јасно наглашено да се остане код куће и да се излази само ако је потребно, многи то нису поштовали и редовно смо виђали пуне паркове и кошаркашке терене.
Sputnik

 

То је вероватно био случај и на Дорћолу, па су грађани ове београдске општине одлучили да привремено ставе даску на обруч, преноси Б92.

Ову слику на званичан Инстаграм профил објавио је први човек кошаркашке агенције Беобаскет – Миодраг Ражнатовић.

„Да би спречили младе да играју кошарку у Србији, морате бити заиста на завидном нивоу креативности, па и закуцати даску преко обруча. Поздрављам креативност онога, ко је ово осмислио и разумем упорност, оних који су изазвали ово решење, али данас су ствари заиста једноставне: останите код куће, да бисте се вратили на терене што пре“, написао је Ражнатовић и додао:

„Сви смо у овоме заједно, играјмо по правилима и применимо дисциплину, научену у спорту и у нашем новом „карантинском“ животу, како бисмо се што пре вратили лопти, ваздуху и теренима“.

У Србији је до 15 часова 30. марта 2020. године регистровано 785 потврђених случајева заражених вирусом Ковид-19, док је у свету више од 780.000 људи позитивно.

Прочитајте још:

Спутњик на лицу места: И Москва је стала /видео/

Млади кашљу старима у лице: Опасан „корона изазов“ на друштвеним мрежама

Стигли резултати у Дом ученика „Патријарх Павле“ : На корону 11 позитивних

 

Коментар