Даске на обручу: Да ли је ово једини начин да се заустави кошарка на отвореном у Србији /фото/

© Fotolia / Aengza001Кошарка
Кошарка - Sputnik Србија
Пратите нас
Дорћолци су на креативан начин ставили до знања младима да сада није време играти кошарку на отвореним теренима. Иако је јасно наглашено да се остане код куће и да се излази само ако је потребно, многи то нису поштовали и редовно смо виђали пуне паркове и кошаркашке терене.

 

То је вероватно био случај и на Дорћолу, па су грађани ове београдске општине одлучили да привремено ставе даску на обруч, преноси Б92.

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) on

Ову слику на званичан Инстаграм профил објавио је први човек кошаркашке агенције Беобаскет – Миодраг Ражнатовић.

„Да би спречили младе да играју кошарку у Србији, морате бити заиста на завидном нивоу креативности, па и закуцати даску преко обруча. Поздрављам креативност онога, ко је ово осмислио и разумем упорност, оних који су изазвали ово решење, али данас су ствари заиста једноставне: останите код куће, да бисте се вратили на терене што пре“, написао је Ражнатовић и додао:

„Сви смо у овоме заједно, играјмо по правилима и применимо дисциплину, научену у спорту и у нашем новом „карантинском“ животу, како бисмо се што пре вратили лопти, ваздуху и теренима“.

У Србији је до 15 часова 30. марта 2020. године регистровано 785 потврђених случајева заражених вирусом Ковид-19, док је у свету више од 780.000 људи позитивно.

Прочитајте још:

Спутњик на лицу места: И Москва је стала /видео/

Млади кашљу старима у лице: Опасан „корона изазов“ на друштвеним мрежама

Стигли резултати у Дом ученика „Патријарх Павле“ : На корону 11 позитивних

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала