СПОРТ

Миљеник „гробара“ одбрусио новинару:„Молим вас, немојте то да радите...“

Жофри Ловерњ, француски кошаркаш, огласио се после лажне информације о његовом одсуству са паркета и објаснио колико ће трајати његов опоравак због повреде.
Sputnik
Некадашњи кошаркаш Партизана и један од миљеника навијача београдског клуба, Ловерњ, повредио се на старту Евролиге на утакмици Жалгириса против Зенита.
Након тога медији су пренели информацију да би Ловерњ могао да пропусти читаву сезону због операције рамена, што је кошаркаш демантовао када је видео објаву на Твитеру новинара Донатоса Урбонаса.
„У Жалгирису постоји забринутост да би Ловерњ могао да пропусти остатак сезоне због повреде рамена“, написао је новинар који је приложио и цео текст о поменутој теми.
Француз се након тога огласио и демантовао новинара и гласине, јер како је истакао на његовом опоравку раде најбољи стручњаци због чега ће он на паркет моћи већ кроз нешто више од месец дана.
„Молим вас, немојте делити погрешне информације. Одсутан сам максимално четири до осам недеља (информација долази од највећег стручњака у Европи)“, поручио је кошаркаш Жалгириса.
Ловерњ је раме повредио против Зенита, а Жалгирис је у великом проблему како због његовог изостанка тако и због везаних пораза.
На табели Евролиге Жалгирис се налази на последњем месту са четири пораза.
СПОРТ
Србија преко Русије до крова света – тројка Булута у последњој секунди за титулу /видео/
СПОРТ
Италијан запалио црно-бели фитиљ, да ли ће бомба експлодирати?
СПОРТ
Добио је надимак „нови шериф“, а за Спутњик каже: Све је кренуло из Русије
Коментар