СПОРТ

„Плакала сам због Ђоковића“

Ига Швјонтек, пољска тенисерка, открила је доживела емотивни колапс након што је Новак Ђоковић поражен у финалу УС опена.
Sputnik
Оно што је ове сезоне Ема Радукану на УС опену, то је претходне била Ига Швјонтек на Ролан Гаросу.
Млада Пољакиња постала је шампионка Отвореног првенства Француске са само 19 година и покупила многобројне симпатије тениске публике.
Наставила је да ређа успехе, али и да помно прати дешавања у мушком тенису, због којег је чак долазило и до суза и то због Новака Ђоковића.
Ига је пратила Новаков пут ка календарском Гренд слему и навијала да српски ас направи велики подвиг против Данила Медведева.
„Навијала сам да Новак освоји календарски Гренд слем, јер сам сматрала да је то заслужио. Ако је ико у стању да га освоји, онда је то он. Зато сам заплакала када је изгубио финале УС опена“, искрено је признала Пољакиња.
Међутим колико год познавала Новакове могућности за младу шампионку постоји само један узор и најбољи члан „велике тројке“.
„Нисам Новаков фан, ја сам још као девојчица навијала за Рафу Надала“, још једном је напоменула Швјонтек која је и кренула Надаловим стопама на Ролан Гаросу.
Пољакиња је тренутно четврта тенисерка света.
СПОРТ
Спектакл – Зверев после после драме и „прозивки“ избацио Марија!
СПОРТ
Невероватан поен „тениског Марадоне“ и преокрет – с нулом! /видео/
СПОРТ
Слом Федерера: Није више на листи најбољих!
Коментар