СПОРТ

Аустралија „мами“ Ђоковића – сећањем на причу коју је открио Медведев /видео/

Новак Ђоковић није сигуран да ли ће наступити на наредном Аустралијан опену, али организатори првог Гренд слем турнира у сезони имају велику жељу да се то деси, о чему сведочи и подсећање на говор који је одржао Данил Медведев после овогодишњег финала.
Sputnik
Ђоковић и Медведев су се састали у финалу, српски тенисер је остварио убедљиву победу, али је потом уследио прави мали спектакл.
Медведев је у свом говору после добијања „послужавника“, односно трофеја за другопласираног, испричао причу о томе како је изгледао његов први сусрет с Ђоковићем.
Медведев је искрено рекао да је први пут тренирао са Новаком када је био далеко од врха АТП листе.
Медведев: Испричаћу вам причу о Новаку... /видео/
„Био сам стидљив, нисам говорио, мислио сам да неће хтети да разговара са мном, али ми је пришао, поставио велики број питања, разговарао је са мном као са пријатељем, тако је и сада, диван је човек“, рекао је Медведев.
Рус је потом открио како долази на идеју да у говорима изађе из калупа и буде занимљив.
„Да будем искрен, није лако, нарочито када изгубите, а када победите – то све иде својим током, није битно шта говорите, ви сте победник. Увек пратим упутства, али желим и да остварим комуникацију са публиком, у супротном би било досадно“, истакао је Медведев.
Засад, није извесно да ли ће се Медведев и Ђоковић наћи поново у Аустралији, пошто ниједан од њих није јавно желео да изнесе информације о томе да ли је вакцинисан против вируса корона, што је, бар према најавама власти, услов за долазак у Аустралију.
СПОРТ
„Мали политичар“ дочекао Ђоковића на волеј – пут ка много жешћим биткама ван терена
СПОРТ
Још један министар без милости за Ђоковића, али стиже вапај сенатора: „Морамо да мењамо правила!“
СПОРТ
Ђоковић: Не знам да ли ћу ићи у Аустралију
Коментар