СПОРТ

Србија ослабљена пред „лисабонску битку“

Фудбалска репрезентација Србије која 14. новембра у Лисабону бије одлучујућу битку за директан пласман на Светско првенство у Катару наредне године, неће моћи да рачуна на Дарка Лазовића. Искусни универзалац отпао је због повреде.
Sputnik
Ставио се ас Вероне на располагање селектору Драгану Стојковићу Пиксију, хтео је свим срцем да буде са Орловима, али је повреда била јача од жеље.
Некадашњи члан Црвене звезде који покрива целу десну страну, по којој неуморно шпарта напред-назад, морао је да се врати у Италију, што је саопштио клуб.
„Верона објављује да је у договору са медицинским особљем репрезентације Србије Дарко Лазовић напустио Стару Пазову и да се вратио у Верону. У наредних неколико дана ће се наставити са терапијама и његово стање биће праћено из дана у дан“, наведено је у саопштењу италијанског клуба.
Експресно је Пикси реаговао и међу Орлове је позван бек Фиорентине Алекса Терзић. Ипак, јасно је да он неће дејствовати по тој десној страни, јер је реч о левом беку, па остаје да се види за кога ће се селектор определити 14. новембра на стадиону „Жозе Алваладе“ у судару са Кристијаном Роналдом и осталим звездама.
СПОРТ
Митар – српски „краљ голова“ /видео/
СПОРТ
„Селектор нам је уградио победнички менталитет“
СПОРТ
Откривено где је завршила последња „реликвија“ велике Југославије
Коментар