СПОРТ

Сергеј: Хтели су бод – ето им бараж, ми идемо у Катар!

Репрезентативци Србије нису могли да сакрију емоције после директног пласмана на Светско првенство. Нокаутирана је Португалија усред Лисабона, а Сергеј Милинковић-Савић, који је по природи иначе изузетно смирен и одмерен у изјавама, поручио је да ће Роналдо и другови у бараж јер су играли на бод, док Србија слави.
Sputnik
Сергеј Милинковић-Савић, Филип Костић и Милош Вељковић заједно су давали изјаве после меча, а ас Лација први je имао реч.
„Заслужили смо. Држали смо лопту 90 минута, они су ишли на бод, нама је играла победа. Ми идемо у Катар, они у бараж. Нема пуно простора за причу“, кратко и јасно је поручио Сергеј.
Реч је узео Филип Костић.
„Ушли смо доста концентрисано у утакмицу, и као што сам рекао идемо на победу. Ово је велика победа за наш народ, за Србију, коначно је дошао ред на нас да будемо најбољи. Идемо да славимо“, поручио је Костић.
На крају су се Милинковић-Савић, Костић и Вељковић сложили да им је ово највећа репрезентативна победа, а феноменалан је успех да је Србија изборила други везани пласман на Светско првенство.
СПОРТ
„Људи, је л' сте ви нормални?“: Митровић открио Пиксијеве речи огрнут заставом Србије
СПОРТ
„Враћам ти се, роде мој!“ – спектакл у свлачионици хероја Србије /видео/
СПОРТ
Лисабон је видео ко је Александар Велики! /видео/
Коментар