СПОРТ

Ђоковић мистериозан, Зверев јасан: „Урадите све што треба због Новака!“

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, кратком изјавом је реаговао на одлуку организатора Аустралијан опена да ће на том турниру, наредне године, моћи да учествују само играчи који су примили две дозе вакцине против вируса корона.
Sputnik
Ђоковић је спектакуларну сезону у АТП такмичењима завршио поразом у полуфиналу Завршног турнира у Торину и у мечу високог интензитета бољи од њега био је Александар Зверев, човек који га је ове године савладао и у Токију на Олимпијским играма.
СПОРТ
Зверев срушио Ђоковића, за титулу са Медведевим!
Ђоковић је после дуела добио питање да ли ће учествовати на Аустралијан опену, с обзиром на то да је раније навео да неће откривати свој вакцинални статус, а претходно је говорио о томе да не жели да буде приморан да уради било шта.
„Видећемо. Сачекаћемо и видети...“, навео је Ђоковић.
Ђоковић је на раније најаве аустралијских политичара да ће само вакцинисани играчи моћи да наступе говорио да чека одлуку организатора.
„Нисам разговарао са њима, чекао сам да чујем шта ће одлучити. Сада знам... Видећемо“, истакао је Ђоковић.
Његов ривал у полуфиналу, Зверев, апеловао је на организаторе да обезбеде Ђоковићево појављивање у Аустралији.
„Надам се да ће аустралијске власти направити изузетак или шта год је потребно да Новак може да наступи тамо“, истакао је Зверев.
Подсетимо, Ђоковић би на наредном Аустралијан опену имао шансу за рекордну 21. титулу на Гренд слем турнирима, десету у Аустралији.
СПОРТ
Немилосрдни притисак система на Ђоковића – а „оружје“ је и Медведев?!
СПОРТ
Политички „рат“ – разлог је Новак Ђоковић
СПОРТ
Неодговорно етикетирање Ђоковића
Коментар