СПОРТ

Стигли су надимци: Рус је бомбардер, а Србин „зид“

Почетак 2022. године донео је добру атмосферу са тренинга Фиорентине, а стигли су и надимци клуба са „Артемио Франкија“. Италијан Ђакомо Џек Бонавентура открио је ко је бомбардер, ко „зид“, а ко „балкански Бразилац“.
Sputnik
Еуфорија у Тоскани и даље траје, након што је за Нову годину стигло звучно појачање из Француске, а реч је о доскорашњем нападачу Лила Жонатану Иконеу.
Душан Влаховић је тако у наставку сезоне добио озбиљног партнера за којег је Фиорентина платила Лилу 15 милиона евра.
И како у Фиренци увелико раде пуном паром, тако је Бонавентура после једног од тренинга поделио са јавношћу ко носи који надимак, а како је српска колонија у редовима клуба из Фиренце најбројнија, јасно је да предњаче Срби.
Бонавентура је открио да је млади Алекса Терзић, некадашњи леви бек Црвене звезде балкански Бразилац, док је стамени штопер Матија Настасић „зид“. Јасно је да је то алузија на суву снагу коју поседује бивши центархалф Партизана и репрезентативац Србије.
Рус Александар Кокорин који никако не успева да пронађе пут до мреже и да разбије малер, с обзиром на то да ни после осам утакмица није успео да постигне гол, носи надимак „бомбардер“.
Могуће је да је у питању интерна шала, пошто Кокорин не постиже поготке, а то му је посао. Или се односи на разоран ударац што могу да виде саиграчи и стручни штаб на тренингу, док навијачи и даље чекају да га виде на делу.
СПОРТ
Кум је постао гори од ратног злочинца – због Морганових долара
СПОРТ
Хорор са хепиендом – Данац је победио смрт и поново трчи за лоптом
СПОРТ
Емоција је успела да победи смрт – један дека је навијач године /фото, видео/
Коментар