СПОРТ

Одржан нови скуп подршке Ђоковићу: „Новак осећа као да вас је 100.000!“ /видео/

Трећи дан заредом породица Новака Ђоковића огранизује скуп подршке најбољем тенисеру света који је и даље заточен у прихватном центру за избеглице у Мелбурну, пошто му је укинута виза којом је намеравао да уђе у Аустралију како би наступио на Аустралијан опену.
Sputnik
Скупови су одржани и током претходна два дана.
Окупљенима се обратио Срђан Ђоковић који је одржао говор и упутио поруке подршке свом сину, али и аустралијским властима.
„Ноле је срце Србије. Неће нас бацити на колена. Победицемо. Србија је увек била на бранику Европе. Србија је део Европе и увек ће бити део Европе не заборавите то. Ово сто му раде претходна четири дана је невероватно. Човек који никада никог није увредио, ово је скандал. Он је привржен свим нацијама, воли све људе а тако му враћају. Ви који сте ту, као да је преко 100.000 људи дошло, тако се осећа. Ноле је ментална громада и син целе Србије. Смешни сте и жалосни ви тамо који хоћете да га уништите, нећете успети јер су сви слободарски народи уз њега. Не љутимо се на њихов народ него на њихове политичаре, јер да му нису дали дозволу не би би отишао тамо... Они знају да без Новака тај турнир није то“, рекао је Срђан Ђоковић.
Дијана Ђоковић је такође упутила поруке.
„Хвала вам што сте дошли по овом хладном времену. Обраћам вам се као мајка, овде има много мајки. Знам да не спавате када он игра, га да бодрите. Желим да сви заједно пружимо одавде Нолету подршку, да се помолимо за њега. И да верујемо да ће се ово све решити“, поручила је Дијана Ђоковић.
СПОРТ
Легенда подржала Ђоковића: „Немојте да уништите Аустралијан опен!“
СПОРТ
Разрешено: Ноле имао корону 16. децембра – адвокати имају кључни доказ који може да преокрене све
СПОРТ
Свештеник којем је забрањено да види Ђоковића: „За 46 година никоме није одбијена пастирска посета“
СПОРТ
Из прве руке за Спутњик – из Мелбурна: „То где се Новак налази није хотел, суђење може да потраје“
СПОРТ
Миротић: Драги Новаче... /фото/
Коментар