СПОРТ

Белгијанац се покајао, али је Роман његову судбину ставио у руке Немца

Ромелу Лукаку и Томас Тухел закопали су „ратне секире“ после спорног интервјуа Белгијанца у којем је истакао да је незадовољан у Челсију, али ту очигледно није крај приче. Роман Абрамович, руски милијардер и власник лондонског клуба, апсолутно је стао на страну менаџера и подржаће сваку његову одлуку.
Sputnik
У случају да Томас Тухел одлучи да Ромелу Лукаку који је минулог лета стигао из Интера на Стамфорд бриџ за рекордних 117 милиона евра, буде продат, то ће се и догодити.
РУс једноставно не жели злу крв међу „плавцима“, већ жели да атмосфера у табору актуелног првака Европе и клуба који је међу кандидатима за титулу у Премијер лиги, буде на највишем могућем нивоу.
Робусни нападач Белгије се извинио за све што је изговорио пред крај 2021. године, где је истакао да је несрећан и да му не одговара стил игре који преферира Тухел.
Лукаку је тада одстрањен из тима за дерби са Ливерпулом (2:2), али се после покајања вратио и био део тима који је лако победио Честерфилд у ФА купу резултатом 5:1. Постигао је Лукаку и погодак, само што га то неће сачувати у Лондону уколико немачки стручњак одлучи да га прода.
Роман Абрамович је разочаран изјавама Лукаку и нема ништа против да Челси ступи у преговоре са Пари Сен Жерменом који разматра опцију да управо Белгијанац буде замена за Килијана Мбапеа, који ће по свему судећи на крају сезоне напустити Париз.
Медији спекулишу да је Пари Сен Жермен спреман да издвоји 90 милиона евра за потпис Челсијевог непослушног нападача.
СПОРТ
Руси се „отимају“ око Србина
СПОРТ
Јасно је зашто бисер из Србије жели да оде – фирентинска шкољка је постала тесна
СПОРТ
Зидан пред вратима Париза – због Мбапеа
Коментар