РЕГИОН

Бечић: Са задовољством ћу предложити да Весна Пећанац добије црногорско држављанство уколико га жели

Председник црногорског парламента, Алекса Бечић изјавио је да ће предложити да глумица Весна Пећанац добије црногорско држављанство.
Sputnik
"Уметници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот и посебан однос наше државе, чије име су прославили далеко ван наших граница"
"Са особитим задовољством ћу предложити да Весна Пећанац, истакнута глумица и супруга прослављеног редитеља Живка Николића, добије црногорско држављанство, ако то госпођа Пећанац жели", написао је Бечић.
Он је додао да уметници који су оплемeњивали животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот.
"Уметници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот и посебан однос наше државе, чије име су прославили далеко ван наших граница", написао је Бечић на свом Твитер профилу.
Након писања медија да се глумица налази у тешкој ситуацији, лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић упутио је раније данас Бечићу иницијативу за пријем Пећанац у црногорско држављанство.
Коментар