- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Бечић: Са задовољством ћу предложити да Весна Пећанац добије црногорско држављанство уколико га жели

© FB/ Aleksa BecicАлекса Бечић
Алекса Бечић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2022
Пратите нас
Председник црногорског парламента, Алекса Бечић изјавио је да ће предложити да глумица Весна Пећанац добије црногорско држављанство.
"Уметници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот и посебан однос наше државе, чије име су прославили далеко ван наших граница"
"Са особитим задовољством ћу предложити да Весна Пећанац, истакнута глумица и супруга прослављеног редитеља Живка Николића, добије црногорско држављанство, ако то госпођа Пећанац жели", написао је Бечић.
Он је додао да уметници који су оплемeњивали животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот.
"Уметници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот и посебан однос наше државе, чије име су прославили далеко ван наших граница", написао је Бечић на свом Твитер профилу.
Након писања медија да се глумица налази у тешкој ситуацији, лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић упутио је раније данас Бечићу иницијативу за пријем Пећанац у црногорско држављанство.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала