КУЛТУРА

Српски глумац у руској хит серији „Бивши“: Да ли су млади зависнији од луксуза или од порока

Нова руска хит серија „Бивши“ у чијој се глумачкој постави нашао и српски глумац Петар Зекавица, познат по улогама у филму „Дара из Јасеновца“ и серијама „Државни службеник“ и „Жигосани у рекету“ доступна је нашој публици на платфотми Старт.
Sputnik
Да ли је зависницима лако да победе изазове са којима се суочавају и окрену нови лист? Могу ли да пронађу срећу? Да ли су сами у тој борби, или постоје људи који су увек ту, без обзира на тешкоће? То су нека од питања које отвара нова руска хит серија „Бивши“.
Жанровски опредељена као драма, ова серија говори о луксузном животу младих зависника у вртлогу порока кроз причу Јане, богате девојке која на клиници за рехабилитацију проналази спасење.
Љубов Аксенова
Главни глумци Љубов Аксенова и Денис Шведов, већ имају заједничко глумачко искуство, а у „Бившима“ су дочарали проблематику зависности и то под редитељском палицом Ивана Китаева. Четворо сценариста радило је на првој сезони серије, а међу њима и Алексеј Тротсјук који је 2020. године добио „Златног орла“, награду руске националне филмске академије.
Постер за серију "Бивши"
Српски глумац Петар Зекавица, иначе изузетно популаран у Русији, појављује се у трећој сезони.
Интересантно је да је дебитантску улогу у серији остварила и руска певачица Полина Гагарина, која је 2015. наступила на Евросонгу и освојила друго место за Русију.
Серија „Бивши“ налази се у топ пет најгледанијих серија на платформи Старт.
Коментар