- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Српски глумац у руској хит серији „Бивши“: Да ли су млади зависнији од луксуза или од порока

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Уђи у базу фотографијаПетар Зекавица
Петар Зекавица - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Пратите нас
Нова руска хит серија „Бивши“ у чијој се глумачкој постави нашао и српски глумац Петар Зекавица, познат по улогама у филму „Дара из Јасеновца“ и серијама „Државни службеник“ и „Жигосани у рекету“ доступна је нашој публици на платфотми Старт.
Да ли је зависницима лако да победе изазове са којима се суочавају и окрену нови лист? Могу ли да пронађу срећу? Да ли су сами у тој борби, или постоје људи који су увек ту, без обзира на тешкоће? То су нека од питања које отвара нова руска хит серија „Бивши“.
Жанровски опредељена као драма, ова серија говори о луксузном животу младих зависника у вртлогу порока кроз причу Јане, богате девојке која на клиници за рехабилитацију проналази спасење.
© Фото : СТАРТЉубов Аксенова
Љубов Аксенова - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Љубов Аксенова
Главни глумци Љубов Аксенова и Денис Шведов, већ имају заједничко глумачко искуство, а у „Бившима“ су дочарали проблематику зависности и то под редитељском палицом Ивана Китаева. Четворо сценариста радило је на првој сезони серије, а међу њима и Алексеј Тротсјук који је 2020. године добио „Златног орла“, награду руске националне филмске академије.
© Фото : СТАРТПостер за серију "Бивши"
Постер за серију Бивши - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
Постер за серију "Бивши"
Српски глумац Петар Зекавица, иначе изузетно популаран у Русији, појављује се у трећој сезони.
Интересантно је да је дебитантску улогу у серији остварила и руска певачица Полина Гагарина, која је 2015. наступила на Евросонгу и освојила друго место за Русију.
Серија „Бивши“ налази се у топ пет најгледанијих серија на платформи Старт.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала