СПОРТ

ПАО је био пред катастрофом, а онда се Србин разгоропадио /видео/

Немања Недовић пружио је вансеријску партију у тријумфу Панатинаикоса над Ларисом резултатом 90:86 у десетом колу грчког шампионата. Српски ас је са 38 поена најзаслужнији што су „атински зелени“ успели да надокнаде минус 19 и да славе. Недовићу је кош фалио да надмаши рекорд каријере (39 поена) који је поставио против Макабија 2020. године.
Sputnik
Српски плејмејкер и бек најзаслужнији је што је Панатинаикос успео да савлада незгодну Ларису и то тесним резултатом. Постигао је више од трећину поена свог тима.
Недовићу који се зауставио на импресивних 38 поена, уз чак осам погођених тројки, мало је недостајало да надмаши најбољи учинак икада, када је пре две године затрпао кош Макабија из Тел Авива са 39 поена уз индекс корисности 45.
Лариса је боље отворила сусрет и водила је после прве четвртине и на полувремену 13 разлике 50:37.
Али, ПАО је имао расположеног Србина који је чинио чуда на паркету и кошаркаши Ларисе нису могли да пронађу решење за њега. Недовић је на паркету провео 31 минут, и био је најдоминантнија фигура сусрета, а пратио га је Вајт са 13 поена, док је Мекон убацио три мање.
Фасцинантна је и тројка коју је Недовић убацио 14 секунди пре краја при резултату 84:87. Дигао се на шут Немања са готово девет метара и погодио без проблема, чиме је разбио све наде Ларисе да би могла да победе или бар продужетка.
У тријумфу зелених из Атине Стефан Јовић постигао је седам поена за непуних 12 минута проведених у игри.
СПОРТ
Јокић се играо са ривалом – нови трипл-дабл за прекид лоше серије /видео/
СПОРТ
Српски бисер се вратио и одиграо сјајну утакмицу – уз лични рекорд сезоне /видео/
СПОРТ
Руси уболи џек-пот – Американац нови рекордер Евролиге
Коментар