СПОРТ

Американац је необјашњиво „склонио“ Јокића, али му Србин није замерио

Николи Јокићу је одлуком тренера Монтија Вилијамса ускраћено право да ужива на паркету у одлучујућој деоници на Ол-стар утакмици, али се он није бунио због тога. Смирени Сомборац је у свом стилу прокоментарисао да му се чак допало што је све испратио са клупе.
Sputnik
Тим Леброна Џејмса успео је да савлада тим Кевина Дурента резултатом 163:160 и све се решавало у последњој четвртини, али је одлуком Монтија Вилијамса, српски ас који је био надомак трипл-дабл учинка све то морао да испрати са клупе за резерве.
Неправда! Само амерички тренер зна због чега је одлучио да му прошлосезонски МВП регуларног дела не буде на паркету, већ је предност дао Џерету Алену, кошаркашу који првобитно није ни требало да буде део утакмице „свих звезда“, већ је позив добио накнадно.
Ипак, такав развој догађаја у мечу у којем је доминирао Стеф Кари са 50 постигнутих поена, од чега 16 тројки, није превише изнервирао и разочарао Јокића. Бар тако је према првој изјави коју је Јокић дао после утакмице.
„То ми се свиђа. Навијао сам са клупе и да будем искрен, био сам нервозан“, кратко је поручио лидер Денвера који је утакмицу окончао са десет поена, девет скокова и осам асистенција.
Јасно је да му је онемогућено да у свом стилу упише трипл-дабл и када је Ол-стар меч у питању, јер то практично чини из утакмице у у утакмицу у дресу Денвер Нагетса.
СПОРТ
Ол-стар: Спектакл чудесног Карија – учињена незапамћена неправда према Јокићу!
СПОРТ
Инцидент у Нишу – запаљена ложа у којој је био председник Партизана /видео/
СПОРТ
Звезда разбила Партизан и освојила Куп Радивоја Кораћа!
Коментар