СПОРТ

„Хајде да се не понашамо као размажена деришта“: Грин критиковао америчке навијаче /видео/

Амерички кошаркаш Дрејмонд Грин критиковао је навијаче Лос Анђелес Лејкерса, који су бесни на своје играче због лоших партија ове сезоне.
Sputnik
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Грин, један од битнијих играча Голден Стејт Вориорса, верује да навијачи претерују са реакцијама, посебно ако се узме у обзир да су Лејкерси – који се тренутно боре за плеј-ин НБА лиге – узели титулу пре мање од две године.
„Мени је то било изузетно патетично. Доста неукусно за навијаче организације која има највише титула у историји НБА. Хајде да се не понашамо као размажена деришта. Океј је бити размажен, сви смо некада размажени неким стварима у животу, али хајде да не будемо деришта“, истакао је Грин у свом подкасту.
Лејкерси ове сезоне имају много мука. Леброн Џејмс игра феноменално, али Ентони Дејвис због разних повреда више не игра него што игра, а Расел Вестбрук се показао као потпуни промашај.
„Овакве реакције су баш лоше. Тај тим је освојио титулу пре мање од две године. А сада им звиждите? Мени је то било сулудо“, додао је Грин.
Гринови Вориорси тренутно имају скор од 43-19 и једна су од најбољих екипа Запада, док су Лејкерси на неочекивано катастрофалних 27-35 и учешће у плеј-офу им је доведено под знак питања.
СПОРТ
Легенда у два минута објаснила највећи проблем НБА лиге /видео/
Коментар