- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Хајде да се не понашамо као размажена деришта“: Грин критиковао америчке навијаче /видео/

© AP Photo / Jeff ChiuЛамело Бол (лево) и Дрејмонд Грин
Ламело Бол (лево) и Дрејмонд Грин - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
Пратите нас
Амерички кошаркаш Дрејмонд Грин критиковао је навијаче Лос Анђелес Лејкерса, који су бесни на своје играче због лоших партија ове сезоне.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Грин, један од битнијих играча Голден Стејт Вориорса, верује да навијачи претерују са реакцијама, посебно ако се узме у обзир да су Лејкерси – који се тренутно боре за плеј-ин НБА лиге – узели титулу пре мање од две године.
„Мени је то било изузетно патетично. Доста неукусно за навијаче организације која има највише титула у историји НБА. Хајде да се не понашамо као размажена деришта. Океј је бити размажен, сви смо некада размажени неким стварима у животу, али хајде да не будемо деришта“, истакао је Грин у свом подкасту.
Лејкерси ове сезоне имају много мука. Леброн Џејмс игра феноменално, али Ентони Дејвис због разних повреда више не игра него што игра, а Расел Вестбрук се показао као потпуни промашај.
„Овакве реакције су баш лоше. Тај тим је освојио титулу пре мање од две године. А сада им звиждите? Мени је то било сулудо“, додао је Грин.
Гринови Вориорси тренутно имају скор од 43-19 и једна су од најбољих екипа Запада, док су Лејкерси на неочекивано катастрофалних 27-35 и учешће у плеј-офу им је доведено под знак питања.
Легендарни амерички кошаркаш Рик Бери - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
СПОРТ
Легенда у два минута објаснила највећи проблем НБА лиге /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала