СПОРТ

Радоњићев помоћник: „Нисмо имали специјалну припрему“

Кошаркаши Партизана осветили су се Црвеној звезди за поразе у претходна два дербија, пошто су у 21. колу АБА лиге славили убедљивим резултатом 98:84. Тренер црвено-белих Дејан Радоњић искључен је у финишу и на конференцији за медије појавио се његов помоћник Горан Бошковић.
Sputnik
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
На питање Спутњика у чему се разликује припрема за ову утакмицу у односу на оне претходне, јер су другачији услови и такмичење, где је Звезда релативно лако успела да изађе на крај са љутим ривалом, Бошковић је одговорио:
„Сигурно се није много разликовало. Ми имамо ту уобичајену рутину у складу са распоредом утакмица. Тачно се зна када имамо два дана паузе, три дана паузе. Тако да, уобичајена рутина. Ништа специјално се нисмо припремали, ни више ни мање него за ове утакмице у Евролиги и ове тешке у АБА лиги“, рекао је Бошковић.
СПОРТ
Нестварни Аврамовић разбио Звезду и донео освету Партизану!
СПОРТ
Хвалио је Србију, али и био непремостива препрека – Коуч Кеј рекао збогом „Камерону“ /видео/
СПОРТ
Обрадовић тражи реакцију, Партизан под великим притиском против Звезде
Коментар