СПОРТ

Необјашњив потез Американца: Кладио се за 1.500 долара, а изгубио – 11 милиона

Америчка фудбалска лига (НФЛ) суспендовала је Келвина Ридлија због тога што се кладио на мечеве. Тиме је америчка звезда изгубила 11 милиона долара.
Sputnik
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Вајд-рисивер Атланта Фалконса је суспендован на целу сезону због тога што је утврђено да се кладио на мечеве америчког фудбала, што према правилима није дозвољено.
Установљено је да се кладио у периоду од пет дана у новембру 2021. године, када је познато да није био са тимом нити у држави у којој се његова екипа налази.
НФЛ је објавио да је истрага потврдила да Ридли није користио инсајдерске информације како би профитирао на кладионици и да исход ниједне утакмице није компромитован.
Ридли је нешто касније на Твитеру написао „да се кладио за укупно 1.500 долара“ и да „нема проблем са коцкањем“.
И поред тога, Ридлијеве опкладе имале су много већу тежину од само уложених 1.500 долара, с обзиром да ће због једногодишње суспензије изгубити чак 11 милиона долара, колико је требало да заради током 2022. године.
Двадесетседмогодишњак из Форт Лодердејла ће моћи да се пријави за повратак у НФЛ 15. фебруара 2023.
СПОРТ
Русија жестоко одговорила на скандал: „Нисам могао да верујем, продали су своју домовину!“
СПОРТ
Филмска драма у Лос Анђелесу – Ремси освојили Супербоул! /видео/
СПОРТ
„Велики Србин“ који се диви Митровићу стиже у НФЛ
Коментар