СПОРТ

„Зовите га Бетмен“: Американац је због Јокића „добио крила“, али му се саиграчи смеју

Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је доста лошу утакмицу против Бостон Селтикса, највише захваљујући Гренту Вилијамсу, који од сада жели да га зову Бетмен.
Sputnik
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Јокић ове године игра МВП сезону, али је у убедљивом поразу Денвера од Бостона поприлично подбацио са 8/23 из игре, односно 23 поена, осам скокова и четири асистенције.
За то је био „одговоран“ не претерано познати Вилијамс, чије речи из свлачионице је након утакмице пренео Џејлен Браун.
„Грент је одрадио велики посао. Хтео је да пренесем медијима да жели да му надимак буде Бетмен. Рекао сам му: 'Нисам баш сигуран у то, Гренте“, изјавио је Браун.
Двадесеттрогодишњи крилни центар је надимак смислио с обзиром да је зауставио Јокића – којем је надимак Џокер – баш као и главном антагонисти чувених стрипова и филмова о суперхероју из Готама, Бетмену.
То, међутим, није баш најбоље разумео његов саиграч Џејсон Тејтум.
„Грент... Не могу баш да разумем зашто би Грент волео да га зову Бетмен. Питаћу га када будемо у аутобусу. Грент је играо сјајно вечерас, али ја ћу наставити да га зовем Грент. Сигурно га нећу звати Бетмен“, јасан је био Тејтум.
СПОРТ
Аларм у Колараду после катастрофе – Денвер тоне, Јокић криви себе /видео/
СПОРТ
„Не, нема шансе“: Дончић о молби коју је упутио Јокићу
СПОРТ
Дечак из ватре /видео/
Коментар