- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дечак из ватре /видео/

© AP Photo / Matt SlocumБоунс Хајланд
Боунс Хајланд - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2022
Пратите нас
Никола Јокић и Џоел Ембид, најбољи центри НБА лиге, суочили су се у дуелу Денвера и Филаделфије, али је центар пажње преузео 20-годишњи Боунс Хајланд, плејмејкер Јокићеве екипе који је заблистао на гостовању.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Јокић је у дуелу са Ембидом демонстрирао шта треба да ради прави најбољи играч света, иако је жеља америчке јавности да центра Филаделфије представи као таквог, али је ипак у први план стигао „локални момак“.
Џоел Ембид и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2022
СПОРТ
Филмски повратак и потврда доминације – Јокић показао Ембиду ко је главни!
Хајланд је летос стигао у екипу Денвера и полако се борио за своје место у тиму, а исправним односом и жељом да напредује стекао је поверење тренера Мајка Мелоуна, али и лидера екипе Јокића.
Прилика да покаже најбоље од себе догодила се у Филаделфији, где га је дочекао велики број комшија међу којима су се нашли и припадници ватрогасне јединице који су њега и брата спасли смрти.
У времену када је започео колеџ каријеру кућу његове породице је захватио велики пожар, страдали су његова бака и рођак, а Боунс се спасао на чудесан начин, скочивши са другог спрата куће.
А већ тада је показивао велики таленат на теренима у Филаделфији.
Шест месеци касније провео је у рехабилитацији због тешке повреде колена, речено му је чак и да никада неће моћи да заигра поново кошарку, али се он изборио са свим прогнозама и дочекао да се захвали својим спасиоцима – на терену.
„Сваки пут када дођем на утакмицу прекрстим се јер сам захвалан на томе што могу да играм кошарку иако ми је пре четири године речено да то никада поново нећу моћи“, навео је Хајланд, у сузама.
Хајланд је бриљирао у утакмици, у преломним тренуцима, у последњој деоници, убацио је три тројке заредом и имао је укупно 21 поен уз четири скока и две асистенције.
Српски кошаркаш Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2022
СПОРТ
Шта су радили Срби у НБА док је Јокић „школовао“ Ембида? /видео/
Никола Јокић са америчком новинарком – фарма у Њу Џерзију - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2022
СПОРТ
Лагани кас сомборског аса ка насловницама медија у Америци
Дејвид Аделман - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СПОРТ
Некада отац, а сада син – некада Дивац, а сада – Јокић /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала