СПОРТ

Шампион Европе јури плеј-оф без Србина: Мицић срушио Реал, па доживео повреду

Василије Мицић, српски кошаркаш, доживео је повреду мишића ноге због чега ће најмање две недеље бити одсутан са паркета.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Василије Мицић који носи титулу најкориснијег кошаркаша Евролиге, неће моћи да помогне Ефесу да обезбеди пласман у Топ осам екипа.
Српски кошаркаш ће због повреде мишића пропустити читав крај регуларног дела, што ће бити велики проблем за тренутног шампиона Европе који још увек није обезбедио плеј-оф.
Да је Мицић важна карика у тиму кажу и бројке, јер је српски кошаркаш везао седам мечева са најмање 20 поена.
У претходној утакмици био је лидер који је одвео Ефес до победе против Реал Мадрида са 29 поена од којих је последња три убацио у завршници меча чиме је и донео тријумф.
Пре тога Мицић је против Олимпије постигао 27 поена, па је јасно да се повреда догодила у на врхунцу форме најбољег кошаркаша Европе.
Мицић неће моћи да игра ни против Црвене звезде у Београду осмог априла, а Ефесу је потребна једна победа за место у Топ осам екипа.
Српски кошаркаш у актуелној сезони има просек од 18, 1 поена, 4,7 асистенција и 2,3 скока по мечу.
СПОРТ
Син Звездине легенде на „претње смрћу“ одговорио рекордом каријере /видео/
СПОРТ
Звезда поражена после драме у Берлину – Топ 8 је све даље
СПОРТ
МВП: Јокић пао!

Коментар