Подкаст

Љубинка Милинчић: Зеленски предлаже поделу Украјине /видео/

У новом издању емисије Љубинке Милинчић „Мој поглед на Русију“ сазнаћете шта Зеленски предлаже као решење за ситуацију у Украјини, ко су нацистички потомци Стјепана Бандере и шта је Европа без Достојевског и Чајковског.
Sputnik
Зеленски предлаже поделу Украјине
Предлажући да се гаранције безбедности Украјине не односе на Донбас, Зеленски заправо предлаже поделу Украјине. На какве делове – остаје да се види.
Ко су нацистички наследници Стјепана Бандере
Данашњи нацистички одреди, и друге паравојне формације којих у Украјини има јако много, само су наследници Стјепана Бандере и његовог претходника Сајмона Петљуре из 19. века
Како ће Европа без Достојевског и Чехова
Европа се, рекло би се, врло лако одрекла руске културе, али се не одриче ни руског гаса, ни урана, ни пшенице…
Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“ у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Састоји се од три сегмента и емитује се средом од 21.00.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Коментар