- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Љубинка Милинчић: Зеленски предлаже поделу Украјине /видео/

© Sputnik / Бранко МаксимовићЉубинка Милинчић
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2022
Пратите нас
У новом издању емисије Љубинке Милинчић „Мој поглед на Русију“ сазнаћете шта Зеленски предлаже као решење за ситуацију у Украјини, ко су нацистички потомци Стјепана Бандере и шта је Европа без Достојевског и Чајковског.
Зеленски предлаже поделу Украјине
Предлажући да се гаранције безбедности Украјине не односе на Донбас, Зеленски заправо предлаже поделу Украјине. На какве делове – остаје да се види.
Ко су нацистички наследници Стјепана Бандере
Данашњи нацистички одреди, и друге паравојне формације којих у Украјини има јако много, само су наследници Стјепана Бандере и његовог претходника Сајмона Петљуре из 19. века
Како ће Европа без Достојевског и Чехова
Европа се, рекло би се, врло лако одрекла руске културе, али се не одриче ни руског гаса, ни урана, ни пшенице…
Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“ у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Састоји се од три сегмента и емитује се средом од 21.00.
Зеленски предлаже поделу Украјине I Мој поглед на Русију
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала