СВЕТ

Иран: Бајден да укине неке санкције као знак добре воље

Амерички председник Џозеф Бајден требало би да укине неке санкције Ирану пре нуклеарног споразума, како би показао добру вољу.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ово је данас поручио ирански министар спољних послова Хосеин Амирабдоладхжан у интервјуу за полузваничну иранску новинску агенцију Фарс, пренео је Ројтерс.
Председник Ирана Ибрахим Раиси изјавио је јуче да ће Иран наставити активности на нуклеарном развоју, јер су преговори о оживљавању нуклеарног споразума Техерана са светским силама и даље у застоју, јавили су ирански државни медији.
Говорећи на церемонији поводом иранског националног дана нуклеарне технологије, ирански председник је најавио да ће његова администрација подржати убрзање истраживања у сфери мирољубиве нуклеарне технологије, пренео је Танјуг.
СВЕТ
Председник Ирана најавио наставак нуклеарних активности
СВЕТ
Иран увео санкције за још 15 америчких званичника
Коментар