- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Председник Ирана најавио наставак нуклеарних активности

© AP Photo / Atomic Energy Organization of IranЦентрифуге у иранском нуклеарном постројењу Нетанц
Центрифуге у иранском  нуклеарном постројењу Нетанц - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
Пратите нас
Председник Ирана Ибрахим Раиси изјавио је данас да ће Иран наставити активности на нуклеарном развоју јер су преговори о оживљавању нуклеарног споразума Техерана са светским силама и даље у застоју, јавили су државни медији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Говорећи на церемонији поводом иранског националног дана нуклеарне технологије, ирански председник је најавио да ће његова администрација подржати убрзање истраживања у сфери мирољубиве нуклеарне технологије, преноси АП.
„Наша знања и технологија у нуклеарној области нису реверзибилни. Наставак иранских истраживања у сфери мирољубиве примене нуклеарне енергије неће зависити од захтева или гледишта других“, поручио је Раиси.
Раисијеви коментари су уследили након што су застали преговори у Бечу између Ирана и светских сила о оживљавању нуклеарног споразума из 2015. године, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала