СРБИЈА

Медији: Дарко Шарић изведен из своје виле на Дедињу

Дарко Шарић, који је данас ухапшен, изведен је касно поподне из своје виле на Дедињу, пренели су београдски медији.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Како јавља Блиц, једна полицијска "марица", са укљученом ротацијом, око 18.30 сати приближила се улазу у кућу, док је полицијски џип био уз њу.
Полицијска колона у којој је више од пет возила, потом се од куће удаљила уз ротације и сирене, и, како се наводи, упутила ка седишту СБПОК.
Испред Шарићеве куће налазе се припадници полиције, инспектори и припадници САЈ.
МУП је раније саопштио да су у међународној акцији координираној од стране ЕУРОПОЛ-а и ЕУРОЈУСТ-а, у којој су учешће узеле полиције Хрватске и Србије, ухапшени чланови више организованих криминалних група, а у Србији пет чланова.
МУП је навео да су ухапшени Д.Ш., за кога се сумња да је организатор поменуте организоване криминалне групе и чланови Д. Л, Д. О, У. Р. и Д. М., а за осталим члановима се интензивно трага.
Они се терете да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, тешко убиство, недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и злоупотреба службеног положаја, навео је МУП.
ДРУШТВО
Ухапшени Дарко Шарић и четири сарадника, међу којима и његов адвокат
Коментар