Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Медији: Дарко Шарић изведен из своје виле на Дедињу

© AFP 2023Дарко Шарић
Дарко Шарић  - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Дарко Шарић, који је данас ухапшен, изведен је касно поподне из своје виле на Дедињу, пренели су београдски медији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Како јавља Блиц, једна полицијска "марица", са укљученом ротацијом, око 18.30 сати приближила се улазу у кућу, док је полицијски џип био уз њу.
Полицијска колона у којој је више од пет возила, потом се од куће удаљила уз ротације и сирене, и, како се наводи, упутила ка седишту СБПОК.
Испред Шарићеве куће налазе се припадници полиције, инспектори и припадници САЈ.
МУП је раније саопштио да су у међународној акцији координираној од стране ЕУРОПОЛ-а и ЕУРОЈУСТ-а, у којој су учешће узеле полиције Хрватске и Србије, ухапшени чланови више организованих криминалних група, а у Србији пет чланова.
МУП је навео да су ухапшени Д.Ш., за кога се сумња да је организатор поменуте организоване криминалне групе и чланови Д. Л, Д. О, У. Р. и Д. М., а за осталим члановима се интензивно трага.
Они се терете да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, тешко убиство, недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и злоупотреба службеног положаја, навео је МУП.
Дарко Шарић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
ДРУШТВО
Ухапшени Дарко Шарић и четири сарадника, међу којима и његов адвокат
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала