СРБИЈА

Наложена ексхумација тела Муамера Зукорлића

Више јавно тужилаштво у Новом Пазару наложило је ексхумацију тела бившег председника Странке правде и помирења (СПП) Муамера Зукорлића.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Термин ексхумације није одређен, рекао је за Танјуг генерални секретар Странке правде и помирења Един Ђерлек.
Пре неколико дана, актуелни председника СПП-а Усаме Зукорлић поднео је Републичком јавном тужилаштву кривичну пријаву против Н.Н. лица, као и лабораторијске налазе који, како верује, указују да његов отац Муамер Зукорлић није умро природном смрћу.
Он је претходно и на конференцији за новинаре рекао да породица сумња да је некадашњи лидер СП П отрован и да је то разлог његове смрти пре нешто више до пет месеци.
Навео је да је породица добила резултате из две независне лабораторије и прецизирао да је једна лабораторија утврдила да постоји висока вероватноћа да је тестирана особа била отрована тешким металима, а да је друга лабораторија закључила, на основу узорка који су добили, да је особа била отрована храном.
Муамер Зукорлић изненада је преминуо 6. новембра прошле године.
СРБИЈА
Усаме Зукорлић предао тужилаштву кривичну пријаву и налазе о смрти свог оца
СРБИЈА
Постоји сумња да је муфтија Зукорлић отрован: Шокантна тврдња породице /видео/
Коментар