СПОРТ

Шампион је стигао кући /видео/

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, допутовао је у родни Београд где ће од 18. до 25. априла учествовати на Србија опену.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Светски број један је после разочаравајуће пораза на Мастерсу у Монте Карлу већ у другом колу од Алехандра Давидовича Фокине, стигао у српску престоницу и на тениском комплексу на Дорћолу одрадио је први тренинг.
Тениски центар Новак коначно је дочекао свог великог шампиона који ће у првом колу бити слободан, док га у другом очекује одмеравање снага са Ласлом Ђереом или Хамадом Међедовићем, с обзиром на то да је тако одлучено жребом одржаном на Карабурми.
Новак Ђоковић би већ у трећем колу могао да се састане са Домиником Тимом, па је јасно да би публика у Београду у раној фази Србија опена могла да ужива у вансеријском тенису.
Организатори турнира Србија опен, чији је директор Новаков млађи брат Ђорђе, открили су на конференцији за медије и да ће следеће године покушати да доведу и Ника Кирјоса којем турнири на земљаној подлози нису омиљени, што је један од разлога што српска публика неће имати прилику да га види већ ове године.
СПОРТ
Циципас ће бранити титулу – али чека га „Новаков џелат“
СПОРТ
Тим: Београд је сјајна прилика; Ђоковић: Било је немогуће предвидети... /видео/
СПОРТ
Веровали или не: Случај „качкет“ поново коштао Американца
Коментар