СПОРТ

Вук је доживео тежак прелом ноге, а његов гест враћа веру у људе

Мучне сцене у Сурдулици обележиле су почетак плеј-аута Суперлиге Србије, где је Вуку Митошевићу "пукла" нога и за њега је сезона завршена. Због неопрезног старта Недељко Пишчевић је добио шест утакмица суспензије, али је Митошевић писао Дисциплинској комисији Фудбалског савеза Србије да га помилује.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тог кобног 15. априла играо се 49. минут када је лопта „повукла“ Пишчевића и игром несрећних околности нога Вука Митошевића нашла се у „клештима“ и уследила је тешка повреда .
Јасно је да намере није било, али правила су због тешке повреде наложила да комисија ФСС изрекне чак шест утакмица суспензије Недељку.
Колико сутра су се Митошевић и Пишчевић чули и разговарали телефоном, да би прекаљени везиста одлучио да напише писмо Дисциплинцима ФСС и да их замоли, уједно и објасни да намера није постојала, те да помилују фудбалера Радничког из Крагујевца и дозволе му да до краја сезоне помогне свом тиму у борби за опстанак.
По свему судећи писана изјава уродила је плодом и Пишчевићу ће казна бити смањена са шест на две утакмице и он ће моћи да се стави на располагање Ненаду Лалатовићу и Радничком већ од гостовања у Новом Пазару.
Спортски директор Радничког и некадашњи фудбалер Црвене звезде Славко Перовић изразио је захвалност Вуку Митошевићу због несвакидашњег геста који враћа веру у људе.
СПОРТ
Костићев Ајнтрахт славио у Лондону, минималац Лајпцига против Ренџерса /видео/
СПОРТ
Магија Матића – сјајно додавање за Роналда /видео/
Коментар