СПОРТ

Породица потврдила: Преминуо Мино Рајола

Мино Рајола, један од најпознатијих фудбалских агената, преминуо је у 55. години, потврдила је његова породица на друштвеним мрежама.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Рајолу су медији „сахранили“ у четвртак, након чега се он огласио и рекао да је жив.
Међутим, Мино је био у критичном стању све време и данас, 30. априла 2022. године, преминуо је у Италији, потврдила је његова породица.
У бескрајној туги делимо смрт најбрижнијег и најчудеснијег фудбалског агента. Мино се до краја борио истом снагом коју је стављао на преговарачке столове када би заступао играче. Као и обично, Мино нас је учинио поносним, а никада то није схватио. Мино је својим радом дотакнуо многе животе и написао ново поглавље у историји модерног фудбала“, пише на мрежама.
„Заувек ће нам недостајати. Минова мисија да фудбал учини бољим местом за играче наставиће се с истом страшћу. Захваљујемо свима на огромној подршци коју смо добили у овим тешким тренуцима и молимо за поштовање приватности породице и пријатеља у овом тренутку туге“, додаје се.
Клијенти италијанског менаџера били су, између осталог, Златан Ибрахимовић, Ерлинг Холанд, Пол Погба, Матија де Лихт, Ђанлуиђи Донарума, Маркос Верати.
СПОРТ
„Убијају ме већ други пут за четири месеца!“ – огласио се „преминули“ агент
СПОРТ
Медији: Преминуо Мино Рајола; Агенција: Није тачно!
Коментар